%

Kettlebell 6 kg

29,95 22,95

Treniraj.si Kettlebell 6 kg je utež z ročajem, izdelana iz litega železa in prevlečena s premium zaščito, ki preprečuje škodo na občutljivejših podlagah. Kettlebell uteži se uporabljajo za intenzivno vadbo in krepitev celotnega telesa. 


Specifikacije:
Teža: 6 kg
Material: Železo, neoprenska guma

Na zalogi

Izdelek je na zalogi in bo odposlan v roku 24 ur

PODROBNEJŠI OPIS

Treniraj.si Kettlebell 6 kg je železna utež prevlečena s premium zaščito, ki preprečuje škodo na občutljivejših podlagah. Uporablja se za rekreacijo, ki združuje kardio, vaje za moč in trening za fleksibilnost. Zaradi ročaja, ki ga ima kettlebell, ga lahko mečemo, nihamo, potiskamo, dvigamo. Med vadbo se težišče telesa spreminja, zato so telesne mišice prisiljene v delovanje in ponovno vzpostavitev ravnotežja.

Teža pri kettlebell ni razporejena enakomerno, zato je treba še bolj delati z osrednjim delom telesa in se truditi za ravnotežje. Tudi točka težišča se spreminja, načinov uporabe pa je več kot pri navadnih utežeh. Vadba kettlebell se je v zadnjem času zelo popularizirala. Primerna je za vsakogar, od popolnih začetnikov pa do ekstremnih športnikov. Vadite lahko kjerkoli.

Za vadbo s kettlebelli je značilno, da se naredi veliko ponovitev. Trenira se eksplozivno, vaje pa so razgibane, lahko se jih tudi kombinira. Vadba s kettlebelli razvija moč, mišice so obremenjene in raztegnjene v večjem razponu, saj se dela celotne gibe. Z vadbo boste izgubili maščobo in pridobili mišice.