%

Nastavljiva športna kolebnica Vibe

11,95 5,40

Treniraj.si nastavljiva športna kolebnica Vibe je zasnovana z mehanizmom okroglih ležajev, ki zagotavlja gladko vrtenje v vse strani. Med vadbo preprečuje zapletanje v PVC plastiko oblečena železna žica. Za dober oprijem poskrbi ergonomsko oblikovan ročaj iz mehke in udobne pene, ki pobira znoj in preprečuje drsenje. 


Specifikacije:
Dolžina: 280 cm
Dolžina ročaja: 15,5 cm
Material: EVA pena, PP, PVC plastika, železna žica

Na zalogi

Izdelek je na zalogi in bo odposlan v roku 24 ur

PODROBNEJŠI OPIS

Preskakovanje kolebnice je ena izmed najenostavnejših vadb a hkrati ena izmed najbolj učinkovitih! Treniraj.si nastavljiva športna kolebnica Vibe je učinkovito orodje za kardio in HIIT(visoko intenzivni intervalni trening) treninge vseh nivojev in vrst.

Vadba s kolebnico deluje na nekaj skupin mišic. Preskakovanje kolebnice lahko oblikuje mišice rok, nog, hrbta, trebušne mišice, zadnjico in ramena. Enkrat, ko izpopolnite svojo tehniko preskakovanja, ta postane precej enostavna, ne glede na vašo obliko postave, težo ali raven vaše fitnes kondicije.

Preskakovanje kolebnice ne deluje uravnoteženo zgolj na posamezne skupine mišičevja, temveč tudi izboljšuje vašo kondicijo, dinamično ravnotežje in reflekse.

Napotki pred izvedbo vaj s kolebnico

– Izberite primerno obutev superg, zaradi varnosti gležnjev.

– Trup naj bo popolnoma izravnan, kolena pa nekoliko upognjena.

– Za stik s podlago uporabljajte sprednji del stopal.

– Ročaje držite s prsti in ne s celimi dlanmi.

– Komolce imejte pod pravim kotom poravnane ob telesu.

– Pomembno: zapestja uporabljajte za vrtenje kolebnice in ne rok.