O doju

Kje smo:

Dojo ob železnici leži na odlični lokaciji blizu centra Ljubljane (Dolenjska cesta 44a). Dosegljiv je z avtomobilom, mestnim prometom in celo vlakom, saj je v neposredni bližini železniška postaja Ljubljana Rakovnik. Zraven stavbe je velik parkirni prostor, dostop do stavbe z avtomobilom je z Dolenjske ceste in Galjevice.

LPP postaji: Strelišče (3, 3b, 27) Orlova (27).

Predstavitev trenerjev

Bojana Rudovič Žvanut je začela trenirati karate leta 1991. Je nosilka črnega pasu in ima za seboj 5 let trenerskega dela. Uči na način poti (dō) in jo zanima predvsem tradicionalni pristop h karateju. Obenem ne izključuje tudi modernega, športno-tekmovalnega pristopa in ima za tiste, ki si želijo v karateju tudi tekmovati, vzpostavljeno posebno trenersko sekcijo.

Dominika Prażmowska trenira jogo 6 let in uči 3 leta. Je certificirana yoga uciteljica z mednarodnimi izkusnjami in 300-urami tecaja za ucitelja joge Parinama Centra. Uči kombinacijo hatha in vinyasa joge. Vinyasa je dinamična oblika joge, ki kombinira dihanje z gibanjem, s čimer se okrepi telo in umiri um. Vadbe so primerne tudi za začetnike in so vodene v angleščini.


Saša Starovojtov je en izmed najvišje rangiranih aikidok v Sloveniji, nosilec 5. dana in ima za sabo 14 let trenerskega dela. Njegova metoda poučevanja omogoča hitro napredovanje. Zaveda se, da aikido pomaga najti stabilnost in samozavest v vsakdanjem življenju. Vsak posameznik si z izbiro treningov vadbo prilagodi lastnemu ritmu, času in sposobnostim.

Dojo ob železnici je športno-rekreativni in družabni center, namenjen učenju in gibalni kulturi za vse generacije.

Glavni prostor zavzema 100 m2 velika dvorana s stalno položenimi tatamiji, vadbenimi blazinami. Manjša dvorana (30 m2) je multifunkcionalna soba z velikim pomožnim prostorom, namenjena vadbi joge in se lahko uporablja tudi kot konferenčna soba ali predavalnica. Dvorani spremljajo garderobni in toaletni prostori ter majhna kuhinja.

Vse skupaj je odlična kombinacija za otroške rojstnodnevne zabave, team-building, skupinske delavnice, tečaje in podobno. Če imate zanimiv program in zanj ne najdete primernega prostora, vas z veseljem sprejmemo.