Urnik

Sezona 2017 - 2018

Proste termine v dvoranah je mogoče uporabiti za redne tečaje ali za vikend delavnice, seminarje, izobraževanja in otroške zabave.

Predstavitev trenerjev


Bojana Rudovič Žvanut je začela trenirati karate leta 1991. Je nosilka črnega pasu in ima za seboj 5 let trenerskega dela. Uči na način poti (dō) in jo zanima predvsem tradicionalni pristop h karateju. Obenem ne izključuje tudi modernega, športno-tekmovalnega pristopa in ima za tiste, ki si želijo v karateju tudi tekmovati, vzpostavljeno posebno trenersko sekcijo.

Dominika Prażmowska trenira jogo 6 let in uči 3 leta. Je imetnica Thai Yoga certifikata in pobudnica skupine Yoga International, ki združuje angleškogovoreče ljubitelje joge v Ljubljani. Uči kombinacijo hatha in vinyasa joge. Vinyasa je dinamična oblika joge, ki kombinira dihanje z gibanjem, s čimer se okrepi telo in umiri um. Vadbe so primerne tudi za začetnike in so vodene v angleščini.

Saša Starovojtov je en izmed najvišje rangiranih aikidok v Sloveniji, nosilec 5. dana in ima za sabo 14 let trenerskega dela. Njegova metoda poučevanja omogoča hitro napredovanje. Zaveda se, da aikido pomaga najti stabilnost in samozavest v vsakdanjem življenju. Vsak posameznik si z izbiro treningov vadbo prilagodi lastnemu ritmu, času in sposobnostim.